2011-10-18 16:05:45• hírek • (x)

Felejthetetlen Halloween ötcsillagos körülmények között!

Töltse a Halloweent a debreceni Hotel Divinus*****-ban már 17.000 Ft -tól!

A Hotel Divinus***** a Nagyerdőtől sétatávolságra helyezkedik el, ahol a vidék nyugalma és a nagyvárosi élet kényelme egyaránt élvezhető. Ötcsillagos helyszín, ahol a kultúra és a modern világ találkozik! A szálloda Superior, Deluxe, Executive és Royal lakosztályokkal, zöldteraszos apartmanokkal, hypoallegrén és mozgáskorlátozott vendégek részére kialakított szobákkal várja vendégeit

A modern építészeti megoldásokkal tarkított és klasszikus bútorokkal berendezett elegáns szobák, intelligens IP televízióval felszereltek, melyről filmek, zenék egyaránt letölthetőek. Az elegáns szobákban szabályozható klímaberendezés, elektromos csatlakoztatóval ellátott laptop méretű széf, minibár, telefon, valamint, internet csatlakozási lehetőség szolgálja az egyéni, családos és üzleti élet utazóinak igényeit.

A különleges hangulatú Bár és a látványkonyhával ellátott Mediterrán terasz koktélkülönlegességekkel várja az ide utazókat és a felfrissülésre vágyókat. A szálloda két étterme a Divinus Pub és a Firenze étterem magyaros és nemzetközi konyhai specialitásokat kínál. A wellness és fitness jegyében, egészséges alapanyagokból elkészített, akár dietetikus bevonásával összeállított ízek mellett megtalálható minden, ami a Hajdúság és Debrecen gasztronómiájára jellemző.

Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés
Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés

A szálloda wellness centruma 850 négyzetméteres területen, 25 méteres úszómedencével, melegvizes- relaxációs medencével, merülő medencével, jacuzzival, gyermek medencével, finn szaunákkal, infraszaunával, fény- és aromaterápiás gőzkabinnal, valamint 120 négyzetméteres - kardio- és erőfejlesztőgépekkel- felszerelt fitness teremmel várja a mozgásra vágyókat.

Használja ki a Hotel Divinus***** Halloween-i ajánlatát!

Érvényes: 2011. október 28- november 1.

Csomag tartalma: Szállás superior szobában büféreggelivel és félpanzióval. Halloween koktél. A szálloda wellness és fitness centrumának korlátlan használata: 25-méteres úszómedence, relaxációs medence, pezsgőmedence, gyermekmedence, merülő medence, infraszauna, finn szaunák, fény- és aromaterápiás gőzkabin, gyermekjátszó, kardiogépekkel felszerelt fitness terem. Fürdőköntös, wellness törölköző és papucs bekészítés. A szobákban  vezetékes internethozzáférés van!

Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés

Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés

Hotel Divinus - öt csillagos kényeztetés

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: